Gratis verzending (<10 km) vanaf €300

 
 

Een familiebedrijf door de jaren heen

Over Timmerman

In 1955 heeft Marcel Timmerman samen met zijn vrouw Denise Mertens de winkel Timmerman geopend. Ondertussen, een aantal generaties verder, is ons familiebedrijf ontplooid tot een kwaliteitswinkel met kennis en expertise om u professioneel advies te geven, of het nu over matrassen, lattenbodems, gordijnen, … gaat.

Wij hebben ervoor gekozen om enkel met de beste merken in zee te gaan. Hierdoor kunnen wij u de kwaliteit en nachtrust garanderen dat u verdient. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij deze kwaliteit aanbieden aan goede voorwaarden. Denk maar aan snelle levertermijnen, interessante prijzen, een goede dienst na verkoop, …

Over de loop van de jaren hebben wij een expertise opgebouwd om u de beste raamdecoratie aan te kunnen bieden. Indien u het wenst kunnen we bij u thuis komen om metingen doen en suggesties doen voor hoe uw raamdecoratie eruit zou kunnen zien op basis van de gordijnstoffen en ophangsystemen die u hebt geselecteerd.

Naast normale gordijnen bieden wij ook overgordijnen,  Amerikaanse jaloezieën, Japanse jaloezieën, lamellen, rolgordijnen,… We kunnen ook bijpassende kussens, tafelkleden, etc. leveren

Bij ons kan u steevast rekenen op een uitgebreide assortiment van producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd kunnen worden. De verzending van bestellingen verloopt steeds razendsnel en met de nodige nauwkeurigheid.

U kan steeds bij ons terecht voor al uw vragen of vrijblijvend professioneel advies. Wij staan u met veel plezier bij. Contacteer ons om direct met een specialist in contact te komen!

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering en installatie

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden