Gratis verzending (<10 km) vanaf €300

 
 
TIMMERMAN
Uw specialist in beddengoed & decoratie sinds 1955!
Shop nu online
UW EXPERT SINDS 1955
Al jarenlang staan wij u met raad en daad bij voor u een goede nachtrust te garanderen.
Bekijk hier onze geschiedenis
Previous slide
Next slide

Goede overgordijnen houden de hitte buiten. Maak een afspraak met een expert en hou uw thuis fris tijdens de zomer

Kom gerust eens langs om ons uitgebreid assortiment aan bedding te leren kennen

Belgisch familiebedrijf sinds 1955!

Nieuwe gordijnen nodig? Bekijk snel ons gamma in de winkel

Winkel Anderlecht (Brussel)

Spring even bij ons binnen, we helpen je met plezier

Lattoflex Winx® 6 Servomat R2

00055
€1 450,00
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Lattoflex

De Lattoflex Winx® is het summum van lattenbodemtechnologie. Dankzij haar vleugels past de bodem zich niet enkel lateraal maar ook horizontaal aan. De latten van de bodem bestaan uit glasvezel, waarop de Winx® vleugels zijn aangebracht. Deze exclusieve vleugels garanderen een driedimensionale ondersteuning op het hele ligoppervlak. De flexibele vleugels werken onafhankelijk van elkaar en passen zich aan de minste beweging van uw lichaam aan. Ze werken nauwkeurig volgens uw lichaamsvormen, om u een optimale ondersteuning te bieden. Zo is uw slaaphouding altijd correct. Uw houding is ideaal voor uw rug en u geniet van een fantastische nachtrust.

Het model Servomat R2 heeft twee motoren waardoor u hoofd-en beenhoogte elektrisch kan verstellen. Daarnaast is het manueel mogelijk om de neksteun aan te passen en het relaxkader te gebruiken. Het relaxkader is een extra toegevoegd kader waarmee de lattenbodem is zijn geheel gekanteld kan worden.

Bekijk hier welke innovaties u kan vinden in deze lattenbodem

Winx® vleugels : de exclusieve Winx® vleugels van POM (polyoxymethyleen) bieden 3 flexibele steunpunten die zich elk afzonderlijk aanpassen. Deze vleugels bieden het lichaam een volledige, driedimensionale ondersteuning, in de breedte, de lengte en de diepte en dit over het hele oppervlak van de bedbodem. Elke beweging van uw lichaam wordt nauwkeurig gevolgd.

- Perfecte verdeling van de druk van het lichaam : de grote flexibiliteit van de Winx® vleugels verzekert een perfecte drukverdeling. Zo geniet u van een meer gelijkmatige verdeling over de volledige breedte in vergelijking met bedbodems die niet over deze technologie beschikken. Het is dus niet meer nodig om in het midden van het bed te gaan liggen om optimaal op het slaapoppervlak te rusten.

- Lathouders die de ophanging van uw slaapsysteem vormen : de lathouders in TPE-E (thermoplastisch polyester elastomeer Hytrel®) vormen de basis van de ophanging. Zij dienen als “schokdempers” van het flexibele slaapoppervlak van de Winx® 6 bedbodem.

- Een correcte indeling in zones biedt u belangrijke voordelen : een betere natuurlijke uitlijning van uw wervelkolom en een betere verdeling van uw gewicht.

- Ergonomie in alle houdingen : als u graag in bed televisie kijkt of een boek leest, dan is een regelbare versie van de Winx® 6 ideaal. Of u nu neerligt of rechtop zit, de beweegbare delen van de Winx® 6 behouden een ideale verhouding. En uw ergonomische ondersteuning blijft altijd gegarandeerd.


Productfiche:

 • Houten bedbodem (beuk)
 • Overkragende lathouders, dus geen harde middenzone in een 2-persoonsbed
  • De lathouders zijn de ‘schokdempers’ van uw Winx® bedbodem. Ze zijn in de schouder- en heupzones extra versterkt om de juiste ondersteuning op het juiste moment mogelijk te maken.
 • 2 flexibele latten (gelaagd beukenhout) gemonteerd per lathouder, 18 latten per ligvlak
 • Voorgemonteerde eindlatten steeds standaard bijgeleverd
 • Verschillende comfortzones
  • Flex Zone: ultrafunctionele schouderzone met 2 zwevende glasvezellatten met Winx® vleugels in POM en ophanging in carbon, maximale inbuiging: 5 cm. Dankzij zachte overgangen tussen deze zones ontstaat de ideale positie voor de natuurlijke uitlijning van uw wervelkolom.
  • Lendenzone
  • Bodyzone
 • Gesloten kader 8,3 cm
 • Relaxsysteem
 • Elektrisch verstelbare hoofd-en beenzone
 • Manueel verstelbare neksteun
 • Gemiddelde levertermijn: 4 tot 6 weken
 • Vanaf 140: twee latenbodems die worden samengezet via middenpoten (reeds inbegrepen in prijs)
 • 2 Jaar garantie
Bewaar dit product voor later

PROMOTIES

Tijd om je slaapkamerdroom waar te maken. Bekijk snel onze promo's!

Gratis verzending

Vanaf €300

Snelle levering

Volgende dag verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Totaal pakket

Wij volgen uw bestelling van A tot Z op